Driven by nature

Wij zijn Hemp Clinic

De basis van onze producten zijn planten en wetenschappelijk verantwoord gebruik ervan. Extracten uit planten zijn altijd in balans, dit in tegenstelling tot farmaceutische producten waarvan de kunstmatige balans een utopie is, waarbij bijwerkingen eerder regel dan uitzondering zijn.

HempClinic missie

HempClinic is het midden tussen een apotheek en een drogist.

Op een wetenschappelijke manier gaan we om met klachten van mens en dier om hiermee de levensstandaard te vergroten en klanten gelukkiger te willen maken.

HempClinic visie

HempClinic wil voor 2025 de grootste professionele aanbieder zijn van wetenschappelijke alternatieve geneeswijze in Nederland. Met meer dan 20 HempClinic winkels en meer dan 200 servicepunten. Dit doen we door een coöperatieve opzet van de organisatie en een gebruikersplatform waar gebruikers samen met ons de beste oplossingen kunnen aandragen.

Dit is de reden dat je met plantextracten van HempClinic goed kunt slagen.

Met name de Cannabinoïden uit de Hennepplant die ondersteuning bieden in je eigen endocannabinoïdensysteem (ECS). De wetenschap wist al lang dat het bestond maar sinds de jaren 70 weet men ook hoe het werkt en waarom dit systeem zo belangrijk is voor het behoud van de gezondheid.

Samen met de begeleiding door HempClinic gaan we samen met u op zoek naar de beste structurele oplossing voor uw probleem.
Verwacht niet dat u altijd snel geholpen wordt in de winkels HempClinic. We zullen altijd vragen stellen. Dit doen we om een gemotiveerde oplossing aan te dragen

Hoogwaardige producten

De grondleggers van HempClinic

Giovanni van Eijk

Giovanni is na zijn universitaire studie en loopbaan bij de Universitair Medisch Centrum Utrecht begonnen met HempClinic Utrecht in hartje Utrecht. Zijn empathisch vermogen heeft hem tot patiëntenlieveling gemaakt. Met zijn medische achtergrond en de drive om problemen wetenschappelijk te benaderen worden bij HempClinic geen praatjes verkocht maar echte oplossingen aangeboden.

Wim Drijvers

Eigenaar van Hempclinic Roermond. Wim is al jaren actief in de cannabis wereld en zet zich in voor een bredere acceptatie van deze wonderlijke plant. Met zijn brede netwerk is hij de drijvende kracht achter Dutch International Health Services en weet hij alles over de mogelijkheden van CBD.

Bekijk onze webshop

Wij produceren hoogwaardige producten zonder onnodige ingrediënten toe te voegen. Bij Hemp Clinic ontvang je dus alleen de puurste producten en dat merk je terug in het resultaat.